Лъвът в зоологическата градина изял надзирателя, който го хранел. Лошата новина се разчула особенно, когато лъвът изял следващия пазач, който трябвало да почиства клетката му и да му носи месо за храна.
Ръководителят на отделението за големи котки отишъл при директора на зоопарка и загрижен започнал.
- Г-н директор, намаляха посетителите, защото лъвът не желае да излезе от скритата стаичка. Няма кой да му чисти, кой да го храни. Моля, направете нещо, например, увеличете заплатата на човека който ще се гриже за лъва. Лично Бойко Борисов се интерисува от този въпрос.
Като чул тези неща директорът пуснал обява, че се търси гледач на лъва в зоологическата градина с много висока заплата и че лъвът е много своенравен и не подлежи на дресировка и защото е изял предишните си гледачи, професията е много рискована и т.н.
След два дни се явила млада госпожица която поискала само един кожен бич и един дюшек и казала че за 1000 евро на месец ще храни лъва и ще му чисти клетката.
Директорът на зоопарка започнал да я разубеждава заради младостта, но тя твърдо отговорила, че е дресьорка на лъвове и знае как да се справя с тези големи котки.
Директорът се разпоредил да й дадат исканото и да бъде назначена като гледач-дресьор на лъва със съотвената заплата и отишъл да си гледа работата.
След около 1 час се появил нов кандидат за гледач на лъва съблазнен от високата заплата. Директорът му обяснил, че преди час е наел младо момиче за гледач и понеже лъвът е много гладен и своенравен, ако се е освободило мястото, ще го назначи.
Мина повече от час и никой не е виждал момичето.
- Хайде заедно да проверим какво става в клетката на лъва.
Когато отишли до клетката видели следното. Звероукротителката лежала чисто гола на дюшека с отворени крака в положение свещ и като удари с бича лъвът прескача между отворените крачета на девойчето и с езика удря една здрава шпакла по … , заобикаля я и се подготвя за нов скок.
Възхитен, директорът на зоопарка казал на кандитат звероукротителя.
- Ти, така можеш ли ?
А той му отговорил.
– Изкарай лъва и после ела ме виж!!!

Рейтинг 5 от 1

and now?

Зевзеците на Fun.dir.bg

avatar

zzkrastev@abv.bg

(2974) Вица рейтинг 365.4

avatar

ZZZZZDRAVKO11111

(2472) Вица рейтинг 279.2

avatar

Григоров

(1550) Вица рейтинг 243

avatar

ДДРОнег

(714) Вица рейтинг 87.4

avatar

kalin.vt

(192) Вица рейтинг 84.2